Sommige vrouwen houden van de stimulatie van de clitoris enerzijds, de andere voldoende gemakkelijke aanrakingen, de derde heeft een aantal andere wensen. Probeer het te begrijpen met je eigen vingers of vibrator.

2. Bied hem aan om als een restaurant te handelen

Wanneer de apparaten drie maten voor je zijn, moet je beginnen met de grootste, die met de rand liggen, en geleidelijk aan de dessertvorken en messen gaan. Met Cunnilingus, in feite hetzelfde verhaal: hij zou moeten beginnen met de long touch tong of vingers rond de clitoris en vervolgens naar de main gaan.

3. Aandacht – op sex-lippen

Laat het werken als een taal op het gebied van seksuele lippen om de instroom van bloed aan de clitori te versterken en u sterker te prikkelen.

4. Smeermiddelen toevoegen

Goed smeermiddel met een aangename uitstroom maakt het oppervlak met meer glad en vatbaar om aan te raken.

5. Haast nergens!

Veel mensen houden zich bezig met orale strelingen te snel en sterk, en de meeste vrouwen houden van lichte aanrakingen. Hij moet optreden als een taal alsof hij de overblijfselen van ijs uit de diepten van de hoorns verliest.

6 . Kussen onder de kamagra kopen winkel heupen

Dus je verhoogt ze een beetje, en zijn hoofd en nek nemen een comfortabeler positie. Je kunt het bekken naar rechts of links of heen en weer bewegen, zodat hij het beste begreep wat Calas je leuk vindt.

7. Laat het alfabet en cijfers

Ja ja, tong op je huid! Je krijgt zeker een speciaal genot van de figuur 8.

acht. Studiestatistieken bewegingen

Sexologen hielden een reeks experimenten en kwamen erachter dat drie geliefden met vrouwen met tong – dit zijn repetitieve ritmische bewegingen, circulaire rond het clitoris-gebied en omschakeling

https://macweb.vn/thiet-ke-website

naar verschillende soorten strelen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *